Besök Tysklands ölfestivaler under semestern

Det berömda Travell Brewery är ett ganska nytt bryggeri i Tyskland, men deras öl har producerat bra öl i över fem decennier. Travell Brewery hade också grundat sin mest populära öl stil, som är den mörkare blonda ölen med noter av choklad och kryddnejlika. Travell Brewery har ett brett utbud av öl som sträcker sig från en traditionell ljuslager till en mörkare, mer smakrik IPA.

Öl Festival hålls årligen och äger rum varje år i Frankfurt. Sedan de öppnade sina dörrar 1967 har bryggeriet släppt ett tiotal olika öl från sex olika öl partier. Varje år hålls öl festival den 3 februari inför samma publik. Om du någonsin besöker Frankfurt, se till att kolla in denna underbara festival. Under året har många människor olika smaker i öl. Det är därför det finns så många ölfestivaler som hålls över hela världen. Även om det kan tyckas konstigt att Travell skulle vara det enda bryggeriet att hålla denna ölfestival, är detta inte helt sant.

Testa och smak goa ölsorter

Bryggerier i hela Tyskland håller ofta ölfestivaler och säljer sina senaste öl till en större publik. Detta ger dem en chans att få fler människor i deras byggnad för att prova de senaste erbjudandena. Travell är inte det enda bryggeriet i staden som håller dessa händelser, men de är den enda som jag är medveten om som faktiskt håller sitt erbjudande för besökare att köpa. Om du går till Travell Brewery finns det ofta t-shirts att köpa, samt en minnesgåva. Men det är inte allt. Det finns också souvenirer, inklusive kaffemuggar, nyckelringar, skjortor, glas och till och med vattenflaskor som du kan ta med dig hem. Var noga med att kolla in alla andra Travell Beer Festival varor, liksom. Varje år tar Travell Brewery fram sina unika ölstilar för att ge gästerna på evenemanget något att rave om. De har haft erbjudanden från detta bryggeri inkluderar en äppelcider stark ale, en cream ale, svart sesam stout, en tysk vete ale och andra. Några av dessa öl har även gjort sin väg över hela världen genom sin internationella distribution.

Alla älskar att besöka öl bryggeri som ett resmål, så det är vettigt att detta med skulle ta med sina ölfestivaler. Många bryggerier håller sin egna festival i Tysklanvarje sommar. Travell Beer Festivaler hålls i augusti, vilket ger ut massor av gästbryggare från hela världen, samt utvalda bryggerier kommer till Tyskland. Biljetter till ölfestivalerna säljer alltid ut tidigt. Men om du kan vänta till början av juni, då finns det oftast fortfarande gott om biljetter kvar att köpa. I år kommer det att finnas fyra olika gästbryggare. Var och en av dessa gäster tar en unik stil av öl till bordet, och några av deras öl stilar har redan gjort sin väg över hela

Detta är en bra sida turistvisum.se om resor.