Bluehotel – Konferensanläggningar, fester och spa

Det är lyxigt att göra ett besök på Bluehotel, både om man vill hålla en konferens eller besöka deras spaanläggning. Hotellet är beläget ytterst på Lidingö, där man även kan gå på en utbildning, en fest, ett bröllop och andra evenemang. Platsen är en naturskön skärgårdsmiljö, som är inbjudande för att få vila och rekreation, miljöombyte, samt för att återhämta sig och samla krafter.

Det spa som hotellet numera innehar, erbjuder lyxiga behandlingsprogram som gör att kroppen återhämtar sig och kommer i ny fräsch balans. Även själen blir behandlad då man i utomhuskällan kan se ut över havet, vilket ger en bedårande utsikt. Spaanläggningen är inspirerad av Nordens traditioner med orientaliska inslag, vilket gör att man kan känna det som att man reser utan att behöva förflytta sig. Den erbjuder både kroppsmassage och ansiktsbehandlingar som kan vara avkopplande för såväl män som kvinnor.

Du kan även besöka hotellet för att bara få en avkopplande weekend som är kantad av lyx. Det natursköna område som hotellet ligger i, inbjuder till romantik och kärlek, varför ett besök gör att man ägnar mer tid åt varandra under vistelsen. Att hotellet även erbjuder en hälsosam kost gör inte besöket sämre. Avnjut därför gärna en romantisk middag i den livsbejakande restaurangen.

Hotellets konferensanläggningar inbjuder till inspiration och en möjlighet till ett miljöombyte, samtidigt som deltagarna samlas för att bli kreativa utifrån miljön. Förutsättningarna för en lyckad konferens är mycket goda då anläggningen är särskilt byggd för konferenser. Man kan beställa en skräddarsydd konferens för upp till 150 personer, som kan vara under en eller flera dagar. Efter konferensens slut, eller i pauser under den, kan deltagarna återfå nya krafter utifrån den vackra skärgårdsomgivningen. Även under konferensens gång erbjuds rekreation, då konferensanläggningarnas restauranglokaler har en bedårande havsutsikt, liksom även hotellrummen. En konferens kan med fördel kombineras med ett besök på hotellets spa, för att ytterligare förhöja avkopplingen.

Det är mycket efterfrågat att hålla en fest eller ett bröllop i någon av hotellets festlokaler. Dessa evenemang får en god feststämning, eftersom omgivningarna är mycket attraktiva. En fest på detta hotell kommer därför att bli oförglömlig med tanke på den fina naturupplevelsen och den enastående maten som hotellet erbjuder. Lokalerna där matserveringen håller till, har alla ett flertal panoramafönster med en trevlig utsikt över skärgården.