Advisor PPM – för ett enklare pensionssparande

Vet du inte hur du ska välja fonder för att få så mycket som möjligt ut av ditt premiepensionssparande? Du ta hjälp av professionella rådgivare på Advisor PPM för att placera din premiepension i rätt fonder.

Premiepensionen är den del av din pension som du själv väljer hur du ska placera i de 800 fonder som finns i premiepensionssystemet. Ibland är det dock svårt att veta hur man bäst sparar sina pensionspengar. Som tur är finns då tjänster som Advisor PPM, som kan hjälpa dig göra rätt val.

Advisor PPM – för ett långsiktigt sparande

Advisor är ett fondbolag som bildades 1997. Advisor PPM har fokus på ett långsiktigt sparande, just det som är så viktigt vid pensionssparande.

Motivationen med Advisors PPM-verksamhet är behovet av professionell pensionsförvaltnings vilket uppstod då premiepensionssystemet infördes. Advisor PPMs strategi är att arbeta för att göra långsiktiga val och för att du som pensionssparare ska slippa byta fonder i onödan. Dessutom har Advisor PPM konstant koll på fonderna, och byter givetvis fond om det skulle vara det mest fördelaktiga för ditt långsiktiga sparande.

Ta hjälp av Advisor PPM för ditt pensionssparande

50 000 personer använder Advisor PPMs tjänster för att få hjälp med sitt pensionssparande. Advisor PPM har en pensionsförvaltningstjänst som sköter hela processen med pensionssparande åt dig. Allt från att analysera vilka fonder som bör ingå i ditt pensionssparande till att genomföra fondbytet åt dig.

Lönar det sig?

Att ta hjälp av Advisor PPM under 1 år kostar det 750 kronor. Om använder Advisor PPMs tjänst under två år blir det billigare: Du betalar bara 1250 kronor för två år, och under tre år betalar du bara 1750 kronor. För denna avgift kan du öka avkastningen på dina pensionspengar på lång sikt: För Advisor PPMs kunder är den genomsnittliga årliga tillväxten omkring tio procent, medan den genomsnittliga årliga tillväxten för premiepensionen bara ligger på omkring sju procent.

Vad är nästa steg

Vill du ha hjälp att placera din premiepension i fonder? Tveka då inte att registrera dig på Advisor PPMs hemsida. Skulle du ha frågor kan du höra av dig både via epost och telefon, så hjälper Advisor PPMs medarbetare dig att få ut så mycket som möjligt av ditt pensionssparande.

Vi hoppas att denna text är ett steg på vägen för att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt premiepensionssparande, på ett så enkelt sätt som möjligt. Tveka inte att ta hjälp av Advisor PPM.