Åk på konferens och upplev Stockholm

Upplev Stockholm under konferens

Passa på att upptäcka Stockholm när ni åker på konferens. Njut av stadens puls, shopping, caféer och restauranger. Stockholm är en promenadvänlig stad och varje stadsdel har sin genuina charm och prägel. Här finns också ett stort antal konferenshotell i de centrala delarna av staden som kan erbjuda vackra festlokaler, god mat, spa och trevliga aktiviteter. Bor ni i city har ni en mängd aktiviteter alldeles utanför hotellentrén. Se till att kombinera nytta med nöje för en riktigt minnesvärd och trevlig konferens i vår vackra huvudstad.

Planera konferensen

För att er konferens i Stockholm ska bli så bra som ni tänkt är det viktigt att planera sin vistelse, vi vet alla att tiden går fortare än man tror. Det finns ett par saker att tänka på: Var ska alla bo, middag, möteslokaler. Hur många är ni som ska åka brukar vara en bra utgångspunkt, därefter målsättningen. Vill du hitta fler tips på hur du planerar din konferens? Besök konferensmöten.nu och läs deras tips och guider till lyckade möten. När du väl kommit så långt är det dags att titta på nöjesbiten, för under en konferens i Stockholm finns det mycket att göra!

Kultur och nöjesliv

Stockholm har ett stort utbud av kultur och nöjesliv i form av teater, musikaler, konserter och opera. Passa på att boka in ett evenemang för en riktigt lyckad kväll tillsammans i huvudstaden. Gå ut och ät på någon av stadens alla trevliga restauranger innan ni beger er till evenemanget.

Man kan också kombinera mat och nöje. Det finns flera trevliga ställen där man kan boka in en god middag och samtidigt bjudas på underhållning. Några exempel är Spagettioperan där man bjuds på italiensk mat och vackra operaarior; Wallmans Salonger med fartfylld show och sjungande servitörer/servitriser och Hamburger Börs som ofta har någon krogshow att erbjuda. Tänk på att vara ute i god tid när ni bokar biljetter eftersom det snabbt blir utsålt. Om ni är ett större sällskap finns det många ställen som kan erbjuda grupprabatter.

En annan sak som är mycket trevlig att göra tillsammans är att gå på museum. I Stockholm finns många intressanta muséer som är väl värda ett besök. Titta på konst på Liljevalchs eller Moderna Muséet, sjung med till ABBA-hits på ABBA-muséet, få en fantastisk filmupplevelse på Cosmonova, eller varför inte gå på en guidad tur på Vasamuséet. Valmöjligheterna är många och oavsett vad ni väljer så är vi säkra på att ni kommer få en riktigt trevlig upplevelse tillsammans.